Ga naar de inhoud

Een Stralende Zomer bij Modelvliegclub Delta – Zomer 2024

Na een lange periode van wisselvallig weer konden we deze zomer eindelijk genieten van prachtig vliegweer bij Modelvliegclub Delta! De afgelopen weken hebben we bijna elke woensdagavond en weekenden kunnen vliegen, en het was geweldig om onze vleugels weer te kunnen spreiden en de zomerse avonden optimaal te benutten.

Woensdagavond

Onze woensdagavonden zijn uitgegroeid tot echte clubavonden waar de meeste leden op afkomen. Deze avonden zijn niet alleen voor het vliegen, maar ook voor het gezellig samenzijn met mede-modelvliegliefhebbers. Er wordt vliegles gegeven aan nieuwe leden, waarbij ervaren piloten hun kennis en passie delen. Het is een fantastische gelegenheid om nieuwe technieken te leren, ervaringen uit te wisselen en vooral veel plezier te hebben. De sfeer is altijd geweldig en het is prachtig om te zien hoe iedereen geniet van het vliegen en elkaars gezelschap.

Club dag

Een absoluut hoogtepunt van dit jaar was onze clubdag op 8 mei. Het was een fantastische dag vol vliegplezier, gezelligheid en indrukwekkende demonstraties. Leden van alle leeftijden en ervaringsniveaus kwamen samen om hun passie voor modelvliegen te delen en nieuwe technieken uit te proberen. We hebben zelfs limbo gevlogen, waarbij piloten hun vaardigheden konden testen door onder een lage balk door te vliegen. Daarnaast was er een heerlijke barbecue, waar iedereen kon genieten van lekker eten en goed gezelschap. Het was een dag om nooit te vergeten en een prachtig voorbeeld van de sterke gemeenschap die we samen vormen.

Gezien het enorme succes en het plezier dat iedereen heeft beleefd, hebben we besloten om van deze clubdag een jaarlijkse traditie te maken. We kijken nu al uit naar de volgende editie en hopen dat het net zo onvergetelijk wordt als dit jaar!

Komende tijd

Hoewel de zomer nog in volle gang is, kijken we ook alvast vooruit naar een spannend najaar. We zijn vastbesloten om door te gaan met onze wekelijkse vluchten en evenementen, en er staan al enkele boeiende activiteiten op de planning. We kunnen niet wachten om weer samen te komen en nieuwe herinneringen te creëren.

Bedankt aan alle leden voor een geweldige zomer tot nu toe, en laten we er samen een fantastisch vervolg aan geven bij Modelvliegclub Delta! ✈️